Hoe wij omgaan met uw speciale Air Cargo.

Wanneer u tijd en geld heeft geïnvesteerd in een product dat u op de markt wilt brengen, is het essentieel dat de export of import ervan met de grootste zorg wordt behandeld. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om een betrouwbare partner te vinden die uw vracht met dezelfde toewijding behandelt als u.

Onze medewerkers zijn diep betrokken bij zowel onze klanten als hun vracht. Deze betrokkenheid is merkbaar in elk aspect van onze dienstverlening. Voor ons is uw vracht niet zomaar een vracht; het is altijd speciale vracht die de hoogste aandacht en zorg verdient.

Het begon met dierenvervoer en daar komt nu Niche Aircargo bij.

ZooLogistics, ons moederbedrijf, werd in 2006 opgericht als reactie op de groeiende marktvraag naar een agent volledig gespecialiseerd in dierentransport. Gewone vrachtagenten konden niet voldoen aan de specifieke eisen van de markt, waardoor ZooLogistics, samengesteld uit louter specialisten, tot stand kwam.

In de loop der jaren heeft ZooLogistics zich ontwikkeld tot een gevestigde naam. Steeds vaker kregen we van klanten het verzoek om ook andere soorten vracht te beheren, een blijk van vertrouwen en erkenning. Als antwoord hierop hebben we Niche Aircargo opgericht. Onder deze nieuwe handelsnaam bieden we nu ook onze expertise aan voor de ‘gewone’ vracht.

Uw kostbare luchtvracht veilig: dat is onze prioriteit

Vaak gaat er veel tijd vooraf aan het moment waarop uw zending uiteindelijk naar zijn bestemming vertrekt. Dit betekent dat er, naast de materiële waarde, ook veel tijd en moeite is geïnvesteerd. Wij zijn ons hier terdege van bewust en behandelen uw zending daarom met de grootst mogelijke zorg. We volgen de status nauwlettend en communiceren waar nodig met u.

Pas wanneer uw zending veilig is aangekomen, zijn wij tevreden. Tot dat moment houden we alles scherp in de gaten. En mocht er onderweg onverhoopt iets misgaan, dan is snelle communicatie en actie onze standaard werkwijze om eventuele schade en vertraging tot een minimum te beperken.

Waarom luchtvracht een aparte tak van sport is

Luchtvracht is de snelste vorm van transport. Het is daardoor relatief duur, maar tegelijkertijd onmisbaar voor specifieke producten die korte transittijden vereisen.

Als nichespeler in de luchtvrachtsector zijn wij ons zeer bewust van deze tijdsdruk. Onze gehele organisatie is erop gericht om de logistieke keten zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Daarbij is communicatie met alle betrokken partijen essentieel.

Je zou kunnen zeggen dat luchtvracht de ’topsport’ onder de transportvormen is. De medewerkers van ons bedrijf, Niche Aircargo, zijn gewend aan deze aparte tak van sport. Zij zijn als een vis in het water binnen de wereld van luchtvracht.

Neem envoudig contact op.
voor een op maat gemaakte offerte en een plan van aanpak.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vracht? Wij verzorgen deze graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Wij maken graag een offerte op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of uw vracht nu groot of klein is, complex of eenvoudig, wij zoeken altijd naar de beste oplossing met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Ons motto: 'Goede communicatie is essentieel voor succesvol transport.'