Altijd een service  die bij uw speciale Air Cargo past.

Bij ons vindt u altijd een service die naadloos aansluit bij uw speciale luchtvrachtbehoeften. Wij streven ernaar elke klant een aanpak te bieden die echt waarde toevoegt. Elk specifiek product vereist maatwerk in transport, en daarvoor vinden wij de perfecte match.

Of het nu gaat om regelmatige ladingen of om een eenmalig project, wij vinden altijd een oplossing die aansluit bij uw behoeften. Dankzij onze persoonlijke communicatie krijgen we een helder beeld van wat u precies nodig heeft. Zo garanderen wij een service die perfect bij u past.

Import Luchtvracht

Dankzij onze jarenlange ervaring in de importafhandeling van speciale producten, kunnen onze declaranten uw zending efficiënt door het importproces leiden. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat zelfs bij incidenten, door snelle en doeltreffende communicatie, eventuele obstakels snel worden opgelost. Zo zorgen we ervoor dat uw vracht ongehinderd zijn weg vervolgt naar de eindbestemming.

Ons doel is om uw vracht zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor u. Bent u geïnteresseerd in onze importdiensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies?  Neem dan gerust contact met ons op

Zeevracht en wegtransport

Voor situaties waarbij uw transport wat meer tijd mag kosten, of wanneer de afmetingen en het gewicht luchtvracht uitsluiten, bieden zeevracht en wegtransport vaak een uitstekend alternatief. Wij werken samen met betrouwbare partners om deze vervoerswijzen efficiënt en veilig te kunnen aanbieden. Zo zorgen we ervoor we dat uw vracht altijd de beste route volgt, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Heeft u vragen over onze zeevracht- en wegtransportdiensten, of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Export luchtvracht

Onze jarenlange ervaring in speciale luchtvracht betekent dat wij u van gedegen advies kunnen voorzien voor uw luchttransport. Wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare vervoering van uw vracht. Dankzij onze diepgewortelde relaties met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, zorgen we voor optimale communicatie. Dit waarborgt dat uw vracht altijd op het juiste moment en op de juiste plaats terechtkomt.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze exportdiensten, of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via:

Geen service gevonden die u zocht?

Wij adviseren u graag over mogelijke oplossingen.

Wij zijn resultaat gedreven
Onze klanten bevestigen dat

Bij elk vraagstuk dat een klant ons voorlegt, zetten wij ons volledig in om de optimale oplossing te vinden. Dit vereist vaak maatwerk, iets waar veel expediteurs de benodigde expertise voor missen. Daarom hebben wij consequent geïnvesteerd in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers.

Deze deskundige medewerkers, met hun rijke ervaring en kennis, zijn zeer gedreven om onze klanten te helpen. Er is voor ons niets zo motiverend als een tevreden klant. Een treffend voorbeeld hiervan is onze aanpak bij de verzending van een batterij voor het Brunel Solar Team, waar andere expediteurs geen haalbare oplossing zagen. Ons team vond echter een weg om dit succesvol te realiseren.

Enkele klanten die u voorgingen