Neem contact op voor vragen over uw speciale Air Cargo.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vracht? Wij verzorgen deze graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Wij maken graag een offerte op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of uw vracht nu groot of klein is, complex of eenvoudig, wij zoeken altijd naar de beste oplossing met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Ons motto: ‘Goede communicatie is essentieel voor succesvol transport.'”

De Niche Aircargo
contactgegevens.

E-mail : info@niche-aircargo.com
Tel: +31 (0)20 – 316 50 90

Ons bezoekadres
ZooLogistics BV
Avio Trade Park
Hoeksteen 155
2132 MX Hoofddorp

Ons kantoor is geopend van
maandag t/m vrijdag van

08:30 uur tot 17:00 uur

Contactformulier

    We handle with care.
    En dat doen we al jaren!

    Als dochteronderneming van ZooLogistics, beschikken wij over uitgebreide ervaring in gespecialiseerde transportdiensten. Denk bijvoorbeeld aan de panda’s voor Ouwehands Dierenpark, leeuwen voor Stichting Leeuw en onlangs de hoogwaardige batterij voor de Nuna 12 van het Brunel Solar Team. Deze transporten vereisen een grondige voorbereiding om alles soepel te laten verlopen.

    Onze expertise strekt zich uit tot het zorgvuldig afhandelen van hoogwaardige producten waarbij diverse strikte eisen gelden. Neem bijvoorbeeld plantenzaden, waarbij het correct afhandelen van de fytosanitaire documenten voor een succesvolle levering net zo cruciaal is als het transport zelf.

    Kortom, wij zetten onze jarenlange ervaring in om uw luchtvracht met de grootst mogelijke zorg te behandelen. En dit alles doen we altijd met een persoonlijke benadering; wij kennen onze klanten en hun unieke behoeften.